Middag World Whisky Foodpairing

Een goed glas whisky en lekker eten?

Voor wie houdt van een goed glas whisky én van lekker eten organiseren Ruud van Gils en FUMO BBQ een whisky foodpairing lunch.

In samenwerking met de International Whisky Society nemen Ruud en Kees u mee op een reis langs de lekkerste whisky’s uit verschillende landen en bereiden we samen op de BBQ het eten dat hier perfect bij aansluit.

Cees de Klerk
Ruud van Gils

Het programma

Onder begeleiding van grillmaster Kees de Klerk Wolters gaan alle deelnemers zelf aan de slag om een heerlijke lunch klaar te maken op Big Green Egg barbecues. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om iets moois neer te zetten.

De lunch is een ode aan de whisky. In totaal zal de lunch uit zes gangen bestaan. Na bereiding van elke gang wordt er uiteraard de tijd genomen om deze te nuttigen, waarbij Ruud van Gils bij elke gang een bijpassende whisky presenteert en u meeneemt in het verhaal achter de whisky en de ‘foodpairing’.

Wanneer?

Zondag 14 april 2024, vanaf 11.00 uur

Waar?

Centraal in het land, in de showroom van:
Beef Exclusief
Bredeweg 126
2761 KB  Zevenhuizen ZH

Deelname

Deelname vanaf 18 jaar, voor liefhebbers van whisky, bbq en goed eten!

Kosten

€ 150,- per persoon, all-in.

Reserveren

"*" geeft vereiste velden aan

30 tickets beschikbaar.
Betalen via*
Discover
Ondersteunde creditcards: Discover
 
Je persoonlijke gegevens worden gebruikt voor het in orde maken van je reservering. Je gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

Ruud van Gils neemt u mee op een reis langs de lekkerste whisky’s.