Kiers & Co presents:

Pop-up restaurant Pork on fire

Pop-up restaurant Pork on fire

Ben je gek op lekker eten, vlees, barbecue en gezelligheid?  Nodig je partner, vriend, vriendin of vriendengroep uit voor een onvergetelijke avond bij pop-up restaurant Pork on fire. Drie dagen lang trekken Kiers & Co, oftewel demoslager Gertjan Kiers en pitmaster Kees de Klerk Wolters van Fumo BBQ, hun koksbuis aan om de gasten kennis te laten maken met de heerlijke smaak en de veelzijdigheid van varkensvlees. Het belooft een bijzonder diner te worden op een unieke locatie: een oude (verwarmde) boerenstal.

van kop tot staart varken

Wat?

Borrelplank en live cooking viergangendiner. Het diner is een ode aan het varken. Elk deel dat in de gerechten is verwerkt zal door Gertjan worden toegelicht, terwijl Kees met zijn barbecuetrailer en Big Green Eggs de laatste hand aan de gerechten legt.

Wanneer?

Vrijdag 24 februari 2023
Zaterdag 25 februari 2023
Zondag 26 februari 2023

Waar?

Centraal in het land. In De Koestal van Boerengoed, Hoevenseweg 5 in Enspijk (met ruim voldoende parkeerplaatsen).

Waarom varken?

Het idee voor de pop-up is ontstaan na het verschijnen van het boek Van kop tot staart – Varken, van Gertjan Kiers en Inge van der Helm. Ook in restaurants is varkensvlees nog altijd ondergewaardeerd. Gertjan en Kees laten je proeven dat varkensvlees op de kaart mag worden gezet.

Kosten

€ 89,50 p.p. all-in

Reserveren

"*" geeft vereiste velden aan

Datum*
Betalen via*
Discover
Ondersteunde creditcards: Discover
 
Je persoonlijke gegevens worden gebruikt voor het in orde maken van je reservering. Je gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.
*

Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees.