Big Green Egg workshop

Big Green Egg workshop

Overweeg je een Big Green Egg aan te schaffen, heb je er net een gekocht of wil je je skills uitbreiden? Fumo BBQ verzorgt Big Green Egg workshops, erkend door Big Green Egg Europe om de kwaliteit van de workshop te waarborgen.

Tijdens de Big Green Egg workshop koken we een heerlijk 3-gangenmenu, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van verschillende kooktechnieken zoals roken, bakken en grillen.

Alles over de Big Green Egg

De workshop begint met een stukje theorie over de basics van de Big Green Egg, zodat je ook thuis kunt gaan experimenteren om alles uit deze veelzijdige barbecue te halen. Per 4 personen kook je het complete menu op een van de aanwezige Big Green Eggs.

Je maakt dus alle gerechten, leert hoe je deze op een logische manier op de EGG kunt bereiden en uiteraard geniet je tussen het koken door van de verschillende gangen.

Big Green Egg workshops

Big Green Egg workshop vanaf 10 personen

Wij verzorgen de Big Green Egg workshop voor groepen vanaf 10 personen door het hele land. Op uw locatie of een van de locaties waar Fumo BBQ mee samenwerkt. De aanvangstijd is in overleg en de workshop duurt ongeveer vijf uur. Meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Fumo BBQ.

Kies de Big Green Egg workshop die het beste bij je past