BBQ workshop op maat

BBQ Workshop op maat

De workshop op maat is volledig afgestemd op jouw wensen. Wordt het een compleet menu, tapas van de barbecue of stoere Amerikaanse barbecuegerechten? Die keuze is aan jou. Uiteraard houden we daarbij rekening met de ingrediënten waar je mee wilt werken.

Om je een beetje op weg te helpen geeft Fumo BBQ desgewenst verschillende suggesties en stellen we de workshop in overleg samen.

Big Green Egg, smoker of Ofyr

Voor de workshop op maat hebben wij diverse barbecues beschikbaar, zoals de Big Green Egg, een authentieke smoker en de Ofyr. Wil je dat er bepaalde kooktechnieken aan bod komen? Dan besteden we hier vanzelfsprekend aandacht aan en gaan dieper in op de theorie van deze technieken.

Daarnaast heb je de keuze om alle gerechten zelf in groepjes te bereiden of dit gedeeltelijk over te laten aan Fumo BBQ; een combinatie van een workshop en een catering.

Big Green Egg workshops

BBQ workshop door heel Nederland

Wij verzorgen de workshop op maat voor groepen vanaf 10 personen door het hele land. Op uw locatie of een van de locaties waar Fumo BBQ mee samenwerkt. De aanvangstijd is in overleg en de duur van de workshop is afhankelijk van de wensen. Meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Fumo BBQ.

BBQ workshop review

“Vooral het gebruik van de Big green egg is me erg bevallen. Als je veel wilt leren over barbequen en heerlijk vlees wilt eten, doe deze workshop!”

Peter – Waddinxveen

Fumo bbq

Schrijf je in voor een Big Green Egg BBQ workshop