februari, 2022
Details
Onder het genot van een uitgebreid menu en een drankje bereid je samen met onze Wedstrijd BBQ-er Kees mooie gerechtjes. tijdens de ruim 5 – uur durende workshop een compleet
Details
Onder het genot van een uitgebreid menu en een drankje bereid je samen met onze Wedstrijd BBQ-er Kees mooie gerechtjes. tijdens de ruim 5 – uur durende workshop een compleet diner op de Big Green Egg.
Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt de cursist nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld het aansteken, types houtskool, temperatuurbeheersing, onderhoud en het gebruik van praktische accessoires.
Kortom: leerzaam, culinair en vooral ook ontzettend gezellig.
Een super workshop voor iedereen die zich de kennis van lekker en puur barbecueën op de Big Green Egg wil eigen maken.
Als deelnemer aan landelijke wedstrijden weet Kees niet alleen hoe je gerechten perfect kunt bereiden op de Big Green Egg, ook over de presentatie van de gerechten heeft Kees de nodige tips.
Om je een idee te geven volgt hier een indruk van het menu, maar dit wisselt regelmatig:
* Gerookte Eendenborst-filet salade
* Warmgerookte zalm met dille-yoghurtsaus en amandelen
* De officiële steak test met de BGE accessoires
* Direct gegrilde Diamanthaas met zoute aardappel en seizoensgroente
* Wentelteefjes van suikerbrood met gegrilde appel
Meer
Tijd
(Zaterdag) 11:00 am
Locatie
Bredeweg 126 in Zevenhuizen.
Organisator
Beef Exclusief